دستیار شما در بازار های مالی | UNIVER FX TEAM

🔹بر اساس آمار هفتگی بیکر هیوز که امروز منتشر شد، تعداد دکل های نفتی در ایالات متحده در هفته منتهی به 17 مارس نسبت به هفته قبل با 1 کاهش به 589 دکل رسید.از سوی دیگر، تعداد دکل‌های گازی آمریکا در همان هفته با 9 افزایش به 162 دکل رسید و مجموع دکل‌های این کشور را به 754 دکل رساند. در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، تعداد دکل‌های نفتی 91 مورد افزایش یافت.
🔹در کانادا، تعداد کل دکل‌های حفاری با 16 سکو کاهش به 207 دکل رسید و تعداد دکل‌های نفتی با 17 کاهش به 122 و تعداد دکل‌های گازی با 1 سکو به 85 دکل افزایش یافت.

🔹 سهام اروپا آخرین روز هفته را با کاهش به پایان رساندند. بازار در امروز با نگرانی از رخ دادهای اخیر دنبال شد. این احساسات منفی پس از انتشار اخباری مبنی بر اینکه پرونده ورشکستگی شرکت اصلی بانک سیلیکون ولی تشکیل شده است، تشدید شد.
🔹German DAX -1.33%
🔹France's CAC -1.43%
🔹UK's FTSE -1.01%
🔹Spain's Ibex -2.01%

🔹جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده به کنگره فشار آورد تا اقداماتی را انجام دهد و مدیرانی را که بانک‌های منحل شده در کشور را مدیریت می‌کنند، پاسخگو کند.
🔹بایدن در بیانیه‌ای گفت: وقتی بانک‌ها به دلیل سوء مدیریت و ریسک‌پذیری بیش از حد شکست می‌خورند، برای تنظیم‌کننده‌ها باید امکان پذیر باشد که غرامت مدیران را پس بگیرند، مجازات‌های مدنی وضع کنند و دوباره مدیران را از کار در صنعت بانکداری منع کنند.
🔹چهل و ششمین رئیس جمهور ایالات متحده تاکید کرد: کنگره باید اختیارات FDIC (شرکت بیمه سپرده فدرال) را گسترش دهد.

🔹دولت مجارستان اعلام کرد که پارلمان این کشور درخواست فنلاند برای پیوستن به ناتو را در 27 مارس تصویب خواهد کرد. سخنگوی دولت در اظهار نظر در مورد درخواست سوئد برای پیوستن به ائتلاف غربی، تأیید کرد که مجارستان در حال حاضر با عضویت سوئد در ناتو مخالفت می کند. ✍️ این درحالی است که دیوان کیفری بین المللی پوتین را به جرم جنایت جنگی متهم کرده و حکم بازداشت وی را صادر کرده است.


آپدیت جدید ()

🔹وزارت امور خارجه روسیه به تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC) مبنی بر صدور حکم بازداشت ولادیمیر پوتین، اشاره کرد و آن را برای مسکو بدون اهمیت خواند.
#GEOP

🔹 کاهش قیمت نفت خام در بحبوحه نگرانی های اقتصادی ادامه دارد. WTI با 2.1 درصد کاهش با 66.90 دلار در هر بشکه معامله شد، در حالی که برنت با 2.1 درصد کاهش به 73.11 دلار در هر بشکه رسیده است. هر دو شاخص در این هفته بیش از 11 درصد کاهش یافته اند که بزرگترین ضرر هفتگی در سال جاری است.
🔹تحلیلگران ING در یادداشتی می‌گویند: «نگرانی‌های گسترده‌تر بازار مربوط به بخش بانکی بر دارایی‌های ریسکی تأثیر گذاشته است، در حالی که نفت در حال حاضر شاهد برخی از عوامل بنیادی نرم است.

🔹دانشگاه میشیگان در گزارش نهایی خود اعلام کرد که شاخص احساسات مصرف کننده در ایالات متحده در ماه مارس 5.4 درصد کاهش یافت و به 63.4 رسید. در سطح سالانه، این شاخص 6.7 درصد افزایش یافت.
🔹شاخص شرایط اقتصادی فعلی به 66.4 رسید که نسبت به ماه قبل 6.1 درصد و نسبت به مدت مشابه در سال 2022 1.2 درصد کاهش داشت. شاخص انتظارات مصرف کننده کاهش ماهانه 4.9 درصد و رشد سالانه 13.3 درصد را تجربه کرد.
🔹در این گزارش آمده است: کاهش این ماه پیش از شکست بانک سیلیکون ولی کاملاً مشخص شده بود، در آن زمان حدود 85 درصد از مصاحبه‌های ما برای این نسخه اولیه تکمیل شده بود.

🔹بازارهای سهام عمده ایالات متحده در امروز در میان اخبار مربوط به First Republic Bank، SVB Financial و Credit Suisse عمدتا با کاهش باز شدند. علارغم اعلام آمادگی برخی بانک ها برای پوشش 30 میلیارد دلاری بانک FIRST REPUBLIC سهام این بانک در امروز تا 23 درصد دیگر کاهش یافت.
🔹Dow -0.75%
🔹S&p 500 -0.45%
🔹NASDAQ -0.02%
🔹RUSSELL -1.61% ✍️ مقامات در تلاش برای جلب اعتماد سپردگذاران هستند اما به نظر می رسد بازار خریدار این نظرات نیست.

🔹فدرال رزرو در گزارش امروز خود اعلام کرد که تولید صنعتی در ایالات متحده در ماه فوریه نسبت به ماه قبل بدون تغییر باقی مانده است. تولید صنعتی در سطح سالانه 2 درصد کاهش یافت.
🔹بخش تولیدی ماهانه 0.1 درصد کاهش و نسبت به فوریه 2022 1 درصد کاهش یافت. استخراج معادن نسبت به ژانویه 0.6 درصد کاهش یافت اما رشد سالانه 7.1 درصدی را تجربه کرد. تولید آب و برق شاهد افزایش ماهانه 0.5 درصدی و کاهش 7.6 درصدی نسبت به سال گذشته بود. میزان استفاده از ظرفیت در فوریه برابر با 78 درصد باقی ماند که 1.6 درصد کمتر از میانگین بلندمدت است. ✍️استفاده از ظرفیت در پایین ترین سطح خود از فوریه 2022 است.

🔹 امروز به مراتب بازار آرام تری مشاهده می شود محرک های جدیدی در بازار نبوده و همچنان معاملگران نگران سرایت مشکلات بانکی به دیگر بخش های اقتصادی هستند. ارزهای آسیایی به ویژه ین ژاپن به عنوان قویترین ارز بازار از سنتیمنت مثبتی برخوردار هستند.
🔹دلار آمریکا پس از داده های نرم هفته و در ادامه نگرانی بازار و اخبار ورشکستگی بانک سیلیکون ولی جز ارزهای ضعیف امروز است . برای دلار تصور سنتیمنت افزایشی دشوار خواهد بود مگر رخ داد ویژه ای صورت گیرد.
🔹دلار کانادا نیز مشابه نوع آمریکایی از فاند توقف نرخ بهره و سنتیمنت نگرانی های اخیر دچار ضررهایی شده است که این نگرانی خود را در همبستگی با نماد نفت نشان می دهد.
🔹 یورو در کنار دیگر ارزهای اروپایی همانند فرانک بی نصیب از صدمات بانکی نبوده و تحت فشار هستند. طلا در کنار دیگر فلزات گرانبها افزایشی شده است. نفت و سهام نیز روند نزولی در پیش دارند.

🔹قیمت فلزات گرانبها در امروز به رشد خود ادامه داد به نظر میرسد همچنان نگرانی از بحران های اخیر بر عوامل دیگر غلبه دارد. در اوایل امروز Credit Suisse ضررهای جدیدی در ارزش سهام خود مشاهده کرد.
🔹طلا با 1.08 درصد افزایش به 1940.30 دلار در هر اونس رسید. نقره نیز با 1.22 درصد افزایش به 21.96 دلار در هر اونس رسیده است.


آپدیت جدید ()

✍️ رشد قیمت طلا به بیش از 2 درصد رسید که بالاترین میزان از آوریل 2022 است. طلا هم اکنون در حدود قیمت 1960 دلار به ازای هر انس معامله می شود.
#GOLD🎗🎗🎗


آپدیت جدید ()

✍️ طلا به رشد 3 درصد روزانه رسیده و در سطح قیمتی 1978 دلار معامله می شود.
#GOLD🎗🎗🎗