🔹موسسه بیانپی پاریبا عقیده دارد خیلی زود است که ترس از رکود را رد کنیم (دویچه بانک نیز همین نظر را دارد) ."فرود نرم" عبارت جذاب در اوایل سال 2023 است. اما ما فکر میکنیم که به همان شیوهای که برای «تورم گذرا» در سال 2022 رخ داد، "فرود نرم" نیز به طور کامل ناپدید خواهد شد.
🔸از آنجایی که رشد اقتصادی در ماههای آینده به میزان قابل توجهی کاهش مییابد، بازارها آسیبپذیر به نظر میرسند.
🔹ابزارهای خاص سیاست پولی به تصمیم BOJ بستگی دارد.این شامل کنترل منحنی بازده، نرخ های منفی، خرید ETF می شود.
🔸در پایان دوره ریاست کورودا در 8 آوریل، فرماندار بعدی BOJ منصوب خواهد شد. تصمیم در مورد فرماندار بعدی BOJ با رصد روندهای اقتصادی آینده اتخاذ خواهد شد.
🔹صحبت در مورد بازنگری در بیانیه مشترک بین BOJ و دولت زود است، زیرا استاندار بعدی BOJ هنوز مشخص نشده است.
🔹در صبح روز چهارشنبه تمرکز بازار بر روی انتشار تورم استرالیا و نیوزیلند بود که تورم هر 2 کشور با افزایش اعلام شد.تورم استرالیا در بعد سالانه به 8.4 درصد رسید.
🔸سهام آسیا در حالت ترکیبی معامله می شدند.Nikkei ژاپن با0.1% افزایش روبه رو شد اما S&P/ASX استرالیا به دلیل انتشار تورم 0.3% کاهش یافت.
🔹دادههای خصوصی موسسه نفت آمریکا (API) صبح روز 4 شنبه نشان داد که ذخایر نفت خام در ایالات متحده در هفته منتهی به 20 ژانویه 3.378 میلیون بشکه افزایش یافت.این داده های روی قیمت نفت تاثیر خواهند گذاشت.
🔹تولید ناخالص داخلی(GDP) 1988 میلیارد دلار
🔸نرخ بهره فعلی 4.25%
🔹نرخ تورم 6.30%
🔸نرخ بیکاری 5%
🔹بودجه دولت 4.70%-
🔸تراز تجاری 0.10%
🔹نرخ مالیات شرکت ها 26.5%
🔸مدیران خرید(PMI) %49.2
🔹جمعیت 38.44 میلیون نفر
✍🏻 تعیین نرخ بهره(قبلی 4.25% پیش بینی 4.50%) روز چهارشنبه ساعت 18:30 کنفرانس مطبوعاتی 19:30 به وقت تهران
🔹 امروز اولین روز مهم هفته برای دلار آمریکا بود، داده های مدیران خرید بخش های مختلف ایالات متحده انتشار یافت که اگرچه بهتر از انتظار بودند اما همچنان بر وخامت شرایط اقتصادی و رکود اشاره دارند. امروز با انتشار داده ها دلار برای مدتی قدرت گرفت اما در ادامه با توجه به ضعف ذاتی دلار در شرایط فعلی در برابر غالب نمادها بازگشت خورد. در اروپا نیز داده ها میکس بودند به ویژه در انگلیس که اشاره به نشانه های رکود داشتند که موجب ضعف پوند شد . همچنین انتشار اخبار درآمد برخی شرکت های مهم در فضایی کاهشی موجب ریسک گریزی شد که باتوجه بلاتکلیفی ارزهای مهم تر نقدینگی به طرف ارزهای آسیایی و فلزات گرانبها رفته و موجب افزایش آن ها شد.در ادامه به نظر میرسد فضا برای دلار همچنان ضعف باقی بماند.
🛢🛢🛢
🔹 در ادامه : در حالی که نفت خام امروز برای در حال افزایش و عبور از سطوح مقاومتی بود با اخبار هم جهت رکود از اروپا و آمریکا مواجه شد که موجب از دست دادن سود بیش از 1 درصد تا ضرر بیش از 1.5 درصد شد. همانطور که پیش از این اشاره شده بود نفت در شرایط فعلی بنا بر دلایل مختلف و متضاد فاند و تکنیکال نوسان های شدیدی دارد. محدودیت عرضه با تحریم روسیه و بازگشایی چین در کنار اخبار رکود و سطوح مهم چارت های نفت موجب نوسانات شدید روزانه شده است. نفت تگزاس امروز بیش از 200 پیپ نوسان داشت.
#TODAY
🔹رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرد که آژانس بینالمللی انرژی اتمی هیچ سلاح یا تجهیزات نظامی در نیروگاههای هستهای اوکراین (NPP) که تاکنون بررسی کرده است، پیدا نکرده است.
🔹اولاف شولتز، صدراعظم آلمان گفت که رکود شدید که بسیاری پیش بینی می کردند تحقق نیافته است.
🔹شولز طی سخنانی در رویدادی که توسط انجمن اتاقهای صنعت و بازرگانی آلمان (DIHK) برگزار شد، افزود که مدیریت بحران در جایگزینی انرژی با موفقیت و با سرعتی سریع انجام شد.
🔹 در حالی که شاخص هاس سهام اروپا عمده روزهای سال جاری در شرایط مثبتی بودند اما امروز با انتشار اخبار داده های مدیران خرید و درآمد برخی شرکت ها در فضایی میکس بسته شدند.
🔹German DAX, flat
🔹France's CAC, +0.25%
🔹UK's FTSE 100 -0.23%
🔹قیمتهای آتی نفت در امروز بیش از 1 درصد کاهش یافت چرا که داده های اخیر مدیران خرید ایالات متحده و دیگر اقتصادها از جمله بریتانیا، اشاره مستقیم به رکود دارند و همچنین انتشار درآمد شرکت ها در فضای ضعیف بر این فشارها افزوده است.
🔹وست تگزاس اینترمدیت برای تسویه در ماه مارس با 1.19 درصد کاهش به 80.73 دلار در هر بشکه رسید، در حالی که برنت با 1.30 درصد کاهش به 86.86 دلار در هر بشکه رسید.
🔹 پس انتشار داده های قوی تر از حد انتظار شاخص های مدیران خرید، سهام ایالات متحده از دو جهت تحت فشار است، اول این که همچنان داده ها اشاره به رکود دارند در حالی که موجب قدرت کوتاه مدت دلار شدند. همچنین انتشار درآمدهای سه ماهه چهارم برخی شرکت ها در فضایی کاهشی بر این فشار افزوده است.
🔹Dow -0.33%
🔹S&p 500 -0.45 %
🔹NASDAQ -0.41%
🔹RUSSELL -0.34%
آخرین خبر ها
آخرین مقالات
پیشنهادات معاملاتی