اونس و نسبت ها!
(6 ماه پیش)
🔹دیروز آخرین نشست پولی کمیته بازار آزاد فدرال رزرو برگزار شد( همانطور که در کانال عمومی پوشش داده شد و اعلام کردیم به منفعت دلار و به زیان اونس است) تعدادی از مقامات فدرال رزرو فدرال رزرو نگران تشدید فشار های تورمی بودند و به همین دلیل تمایلاتشون نشان میدهد که در صورت افزایش مجدد تورم، سیاست های انقباضی پولی را سخت تر کنند تا مانع از رشد سریع تورم شوند.
🔸توجه داشته باشید طبق گزارش دیشب که نشان میدهد روز به روز نگرانی مقامات از رشد سریع تورم بیشتر می شود و داده های تورمی اخیر هم بر این نگرانی اضافه شده است
✍🏻 این به معنای این است که فدرال رزرو شاید به این زودی ها نرخ بهره را پایین نیاورد با صحبت های دیشب مقامات شانس حتی یکبار کاهش نرخ بهره برای ۲۰۲۴ کاهش یافته است. گزارش بدون شک کاملا هاوکیش بود و از نرخ بازدهی اوراق و دلار حمایت کرد و اونس با فشار اصلاحی مواجه شد.
تحلیل روزانه، نقاط حساس اونس طلا
(6 ماه پیش)
🔹قیمت اونس طلا تا زمانیکه زیر عدد 2420.50 قرار داد توانایی اصلاح به سمت نقاط مشخص شده امکان پذیر خواهد بود. هدف ابتدایی 2407 (اعتبار تا ۱۷ عصر امروز)
🔸بروکر اکسلیوم مناسب جهت ترید اونس طلا لینک ثبت نام
https://secure.exelium.com/links/go/46
✅ آپدیت تحلیل اونس طلا
🔹طبق انتظار شاهد اصلاح عمیق اونس طلا هستیم
#xauusd
عزیزان تحلیل های اونس، نفت ، جفت ارزهای ماژور و مینور هرروز در اسمارت درج میشه دنبال کنید و استفاده کنید 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼@SmartUiverfx
نگاهی به تحلیل شاخص دلار!
(6 ماه پیش)
🔹از منظر تکنیکال شاهد یک سر و شانه هستیم که قیمت توانایی تکمیل را دارد. تثبیت زیر محدوده شدت اصلاح رو بیشتر خواهد کرد.
✍🏻 از منظر فاند انتظارات نرخ بهره ای بازار هم تضعیف شده انتظارات بر این بود که در ۲۰۲۴ حداقل ۲ مرتبه شاهد کاهش نرخ بهره باشیم اما شک و تردید بیشتر شده است. دیروز با توجه به صحبت های آقای جفرسون، فیلیپ و خانم دالی، افت تورم در ماه آوریل امیدوار کننده بوده است. این به معنای عدم کاهش نرخ بهره و تا زمانیکه نرخ رشد تورم کاهشی نشده نرخ بهره هم کاهش پیدا نخواهد کرد.
بررسی جفت ارز NZDUSD!
(6 ماه پیش)
🔹این هفته نشست بانک رزرو نیوزیلند برگزار خواهد شد و انتظار می رود که نرخ بهره نیوزیلند بدون تغییر در بالاترین سطح ۱۵ سال اخیر باقی بماند.
🔸کاهش نرخ بهره باعث تشدید فشار های تورمی می شود. به همین دلیل بانک های مرکزی مجبور هستند تا زمانی که تورم پایین نیامده، نرخ بهره را در سطوح بالاتر حفظ کنند.
🔸این هفته سخنرانی مقامات فدرال رزرو آمریکا را در پیش رو داریم که می تواند بر نوسانات جفت ارز NZDUSD تأثیر بگذارد.
🔸علاوه بر این وزیر خزانه داری آمریکا، نشست بانک مرکزی نیوزیلند و گزارش آخرین نشست بانک مرکزی استرالیا هم بر بازار تأثیر خواهند گذاشت.
بررسی جفت ارز EURUSD!
(6 ماه پیش)
🔹پیش بینی می شود که در معاملات این هفته، نوسانات دلار آمریکا محرک اصلی EURUSD باشد.
🔸داده های اقتصادی اصلی ناحیه یورو هم از روز پنجشنبه منتشر خواهند شد و تا آن روز باید به نوسانات دلار آمریکا توجه کرد.
🔸جریانات ریسک گریزی که باعث افزایش تقاضا برای دارایی های امن و کاهش تقاضا برای دارایی های ریسکی می شود، به ضرر یورو است.
🔸با این حال قدرت جریانات ریسک گریزی هم خیلی جدی نبوده که بتواند EURUSD را پایین بکشد.
🔸اگر تنها واگرایی در سیاست های پولی اروپا و آمریکا را در نظر بگیریم، روند EURUSD متمایل به نزولی خواهد شد.
✍🏻یورو به دلار روند صعودی را آهسته طی می کند انتظار ادامه صعود با سرعت پایین را داریم.
🔹شکستن مقاومت سطح مقاومت محوری در اطراف منطقه قیمت 0.55 حرکت صعودی را برای خریداران فراهم کرده است تا حرکت مداوم را طولانی کند.
✍🏻 امکان صعود بیشتر وجود دارد که این جفت ارز را به سمت هدف 0.5670 سوق دهد.
نگاهی به تحلیل جفت ارز یورو به فرانک سوئیس!
(6 ماه پیش)🔹در پی شکست بالاتر از کانال ها طی دو ماه گذشته قیمت این جفت ارز الگوی سر و شانه های معکوس را شکل داده اند. شکست اخیر بالای خط گردن مسیری را برای حرکات رو به بالا نشان می دهد که به سمت هدف مشخص شده پیشروی خواهد کرد.
🔹با توجه به ضعف فرانک شاهد قدرت ارزها در مقابل این ارز بودیم.
✍🏻 مقاومت قوی پیش رو جفت ارز است. خریداران با منابع محدودی برای حفظ حرکت فعلی به دلیل منطقه عرصه در نزدیکی بالاتر از سطح 0.61 مواجه است. توجه داشته باشید روند صعودی قوی را شاهد هستیم در صورت اصلاح مقاومت های قبلی می تواند به صورت حمایت عمل کند.
نگاهی به تایم یک ساعت نفت خام!
(6 ماه پیش)
🔹در نمودار یک ساعته فرصت های زیاد معاملاتی ارایه نمی شود. از منظر ریسک بهترین نقطه برای فروشندگان برای ورود به پوزیشن های فروش است. خریداران حمایت سطوح ۷۷ دلاری را برای نفت خواهان هستند و باید منتظر رسیدن به این قیمت باشند. که در این حالت حرکت صعودی به سمت ۸۴.۵ دلار را مهیا خواهد کرد.
✍🏻 یکی از مهمترین داده برای حرکات نفت در این هفته داده های مدیران خرید در روز پنجشنبه خواهد بود.
هفته به پایان رسید!
(6 ماه پیش)
🔹هفته تورم سپری شد و دلار تضعیف شد اونس توانست پایان هفته را به بالای ۲۴۰۰ فتح کند و روند صعودی را پس بگیرد.
🔸داده ها فرانک را تضعیف کرد و اقیانوسیه نیز چندان قدرتی نداشت.
🔸بیت کوین به عنوان پادشاه رمزارزها توانست به کانال ۶۶۰۰۰ دلار برسد و طبق چارت با عبور از مقاومت ۶۷ هزار میتوانست سقف قبل را پس بگیرد و به فراتر از ۷۰ هزار دلار جهش شکند.
🔸هفته آینده شاهد قرائت تورم کانادا و نشست بانک مرکزی استرالیا خواهیم بود.
@SmartUniverfx
آخرین خبر ها
آخرین مقالات
پیشنهادات معاملاتی