دستیار شما در بازار های مالی | UNIVER FX TEAM

🔹تحلیل بر اساس تکنیکال مارکت صادر شده است.
🔸پس از رسیدن قیمت به محدوده ورود انجام می دهیم. در صورت شکست محدوده انتظار واکنش قیمت به محدوده دوم را داریم. (مسئولیت ورود به معاملات بر عهده تحلیلگر نیست.)


آپدیت جدید ()


✅ پاسخ به تحلیل جفت ارز NZDUSD!
🔹تحلیل بر اساس تکنیکال مارکت صادر شده است.
✍🏻 قیمت نزدیک محدوده اول می باشد در صورت واکنش به محدوده اول وارد معامله می شویم.
#NZDUSD🇳🇿🇳🇿🇺🇸🇺🇸

بررسی نفت خام!

(7 ماه پیش)

🔹اقدام اخیر قیمت نفت خام نشان می‌دهد که بازار به استراحت نیاز دارد، زیرا علیرغم ریسک بزرگ ژئوپلیتیکی در خاورمیانه بین اسرائیل و ایران، شاهد افزایش پایداری نبوده‌ایم.
🔸به طور کلی، عوامل بنیادی همچنان برای بازار حمایت کننده هستند، زیرا ما شاهد افزایش فعالیت‌های اقتصادی بوده‌ایم، اگرچه انتظارات برای کاهش نرخ‌ها همچنان رو به کاهش است.
✍🏻افت به زیر منطقه حمایتی کلیدی 83 دلار می‌تواند نشانه‌ای از چرخش در روند صعودی باشد.

🔹در حال حاضر دلار آمریکا در برابر ین ژاپن به بالاترین سطح 34 سال اخیر صعود کرده و در برابر یورو، پوند انگلیس، دلار استرالیا و دلار نیوزیلند هم به بالاترین سطح خود در 5 ماه اخیر رسیده است.
🔸تقویت ارزش دلار آمریکا باعث شده تا حدس و گمان ها نسبت به رسیدن دلار به نرخ برابری یک به یک در برابر یورو بیشتر شود. آخرین بار در نوامبر 2022 یورو و دلار به نرخ برابری یک به یک رسیده بودند.
✍🏻از دید بازار آپشن، شانس تقویت دلار آمریکا در سه ماه آینده بیشتر از تضعیف آن است.

🔹پوند انگلیس پس از انتشار نرخ بیکاری و داده های اشتغال تضعیف شد. از طرفی ارز دلار آمریکا تقویت شد و همین امر موجب ایجاد سیر نزولی برای جفت ارز GBPUSD شد!
🔸در اعداد1.2547و1.2500 حمایت برای این جفت ارز وجود داشت که به آسانی شکسته شد حمایت های بعدی پوند انگلیس در 1.2380 و 1.2300 دیده می شود.
✍🏻در صورت شکسته شدن حمایت این جفت ارز سیر نزولی خود را ادامه می دهد اما اگر قیمت حمایت شود می تواند روند نزولی را به روند صعودی تغییر دهد.

بیت کوین!

(7 ماه پیش)

🔹نظر شما چیه؟
✍🏻 بیت کوین درگیر یک مقاومت داینامیک است.. امکان پذیر است؟ 👍🏼

🔹تحلیل بر اساس تکنیکال و پتانسیل قیمت!
✍🏻 بیت کوین یک پتانسیل نقدینگی مناسب در محدوده ۶۰ هزار دلار دارد که در صورت شکست راهی ۵۲۰۰۰ دلار خواهد شد توجه داشته باشید صرفا شکست و تثبیت زیر ۶۰ هزار و تا زمانی که عدد رویت نشده و شکستی رخ نداده با وجود بیس های مداوم می‌تونه با جذب نقدینگی مواجه شود. فعلا شرایط کندل های متمایل به اصلاح است.

بررسی نفت خام!

(7 ماه پیش)

🔹بانک سیتی گروپ پیش بینی خود را از قیمت نفت خام در کوتاه مدت افزایش داد.
🔸از نظر سیتی گروپ احتمال درگیری های مستقیم ایران و اسرائیل می تواند قیمت نفت خام را تا 100 دلار در بشکه افزایش دهد.
🔸به گزارش استراتژیست ING، بخش زیادی از اخبار حملات اخیر در قیمت ها پیش‌خور شده است، اما واکنش اسرائیل به حمله اخیر ایران تعیین کننده روند بازار خواهد بود.
🔸برای بازار نفت خام، اولین ریسک جدی، تشدید تحریم های نفتی علیه ایران است که می تواند چیزی بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون بشکه نفت خام را از عرضه جهانی حذف کند.
🔸علاوه بر این عامل دیگری که می تواند قیمت نفت خام را بالا ببرد، حمله اسرائیل به زیر ساخت های نفتی و انرژی ایران و در مقابل بستن تنگه هرمز توسط ایران باشد.

🔹استرالیا روابط تجاری بالایی با چین دارد. به همین دلیل وقتی حال اقتصاد چین خوب نباشد، دلار استرالیا هم تضعیف می شود.
🔸روند دلار استرالیا وابسته به جریانات ریسکی خواهد بود. علاوه بر این در هفته پیش رو ، داده های اشتغال استرالیا و گزارش GDP چین را داریم که می تواند روی دلار استرالیا تأثیر بگذارد.
🔸اگر داده های اقتصادی هفته مثبت باشند، دلار استرالیا می تواند به بازگشت صعودی روز ادامه دهد.
🔸اما اگر تنش ها در خاورمیانه تشدید شود و وضعیت اقتصاد جهانی بهم ریخته شود می تواند منجر به تضعیت دلار استرالیا شود.

🔹طلا و نقره در روز جمعه روند نزولی را تشکیل دادند و ماینرها نیز پس از رسیدن به مقاومت کاهش یافتند.
🔸قیمت اونس طلا در رکورد های تاریخی به سر می برد و از اواسط ماه فوریه بیش از 17% جهش کرده است. قیمت مس هم در نزدیکی اوج قیمتی 15 ماهه قرار دارد.
🔸در بازار رمزارز ها، قیمت اتریوم به عنوان بزرگترین رقیب بیت کوین، افزایش سریعی داشته و بزرگترین رشد یک روزه در بیش از یک ماه گذشته را تجربه کرد.
🔸گفته می شود که به زودی صندوق های سرمایه گذاری مستقیم یا ETF اتریوم در آمریکا تائید خواهند شد.
✍🏻فلزات و ماینرها اصلاح خواهند شد، اما انتظار دارند ضعف مدت زیادی دوام نیاورد.

🔹مهمترین و روند سازترین خبر هفته انتشار داده CPI امریکا بود که آب پاکی را بر روی دست فعالان و معامله گران بازارهای مالی ریخت.
🔹همچنین در این هفته شاهد جلسات بانکهای مرکزی از سمت نیوزلند، کانادا و اروپا بودیم. بجز بانک مرکزی نیوزلند که جلسه آن تقریبا هاوکیش بود و موجب قدرت دلار نیوزلند شد، جلسات بانک های مرکزی کانادا و اروپا برای ارزهای مربوطه حرفی برای گفتن نداشت.
🔹ترس از جنگ موجب رشد نفت و اونس طلا شده، و شاهد رشد و قدرت دلار و طلا به صورت همزمان هستیم
🔸با ادامه روند جاری و با توجه به اینکه اقتصادهای کشورهای روبه روی دلار اجازه افزایش سیاست های انقباضی را به دلیل سخت شدن شرایط اقتصادی نمیدهد، در هفته های آتی بیش از پیش شاهد رشد دلار در برابر ارزهای دیگر خواهیم بود
✍🏻بازار به شدت ریسک گریز است و به نظر میرسد امریکایی ها از اینکه جنگ شود ناراحت نمی شوند! به شدت در معاملات خود مراقب کنید اوضاع حساسی است و ریسک ها بسیار بالاست معامله طلا در مقطع فعلی به شدت با ریسک بسیار زیادی همراه است! @SmartUniverfx